Stemmen op Vital Centre Raalte Run via ‘ Hart voor Salland’

Posted on Updated on

Rabobank Salland draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Zij stellen € 160.000,- beschikbaar voor Hart voor Salland! Alle klanten van de bank mogen dit bedrag verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Ook de Vital Centre Raalte Run doet hier aan mee en we hebben uw/jouw stem hard nodig. 

Onlangs heb je een persoonlijke kaart via de post ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de Vital Centre Raalte Run. Met de persoonlijke stemcode kun je van vrijdag 9 tot en met maandag 19 maart 2018 inloggen op www.rabobank.nl/salland en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap wordt uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Draag jij de Vital Centre Raalte Run een warm hart toe, breng dan je stem uit! 

Wij zijn je erg dankbaar!