Bedrijvenloop

De Bedrijvenloop

Wil je jouw collega’s op een andere manier beter leren kennen of wil je ze sportief uitdagen? Schrijf dan jouw team met 3 of 4 lopers in voor de 5 kilometer wedstrijd en doe mee aan de Bedrijvenloop.

De bedrijvenloop start om 19:15 uur, de prijsuitreiking is om 20:45 uur.

Het team mag uit een mix van mannen en vrouwen bestaan. Middels de compensatiefactor kunnen de vrouwen de uitdaging om de snelste tijden met de mannen aan! De tijden van de vrouwen worden met 13% gecorrigeerd.

De tijden van de 3 snelste lopers uit het team worden bij elkaar opgeteld voor het eindklassement. Het winnende team ontvangt de wisselbeker. Bij drie opeenvolgende overwinningen mag het bedrijf de beker houden. De lopers worden ook opgenomen in het individuele eindklassement.

Kosten voor deelname is €100,- per team. Na de wedstrijd is er een hapje en een drankje.

Inschrijven kan via https://www.mijninschrijving.nl/subscribers/wizard/division/129

Voor meer informatie: bedrijvenloop@vitalcentreraalterun.nl

In het kader van bedrijfsvitaliteit bieden we de mogelijkheid om een beginnersclinic te volgen. Het doel van deze clinic is om op een verantwoorde manier 5 kilometer te kunnen hardlopen met als ultieme test de 5 km loop tijdens de Vital Centre Raalte Run op vrijdag 17 mei. De clinic duurt 12 weken en wordt verzorgd door Vital Centre. De clinic start zondagmorgen 24 februari.  De kosten van de clinic bedragen € 200 voor 4 lopers. Uiteraard is het mogelijk om 1, 2 of 3 personen aan te melden. De kosten bedragen voor 2 deelnemers € 75,00 per persoon. Voor 3 deelnemers of meer betaal je € 50,00 per persoon. Uitgebreide informatie over de clinic kunt u vinden op de website van Vital Centre, www.vitalcentre.nl

Op maandag 11 februari en dinsdag 19 februari worden om 19.30 uur 2 informatiebijeenkomsten georganiseerd in het Vital Centre te Raalte. Aanmelden voor de clinic is mogelijk tot 20 februari. Wilt u meedoen (met een team van collega’s of individueel) aan de clinic, meld je dan aan via bedrijvenloop@vitalcentreraalterun.nl  

IMG_2317

IMG_2481